Прощання з полеглими воїнами Володимиром Полтараковим та Тарасом Адамчуком

Володимир Полтараков народився 19 листопада 1991 року у Вінниці. До повномасштабного вторгнення воїн працював у Вінницькій транспортній компанії,а минулого року добровільно пішов до війська боронити Україну від російських загарбників у складі в/ч 3028 Національної гвардії України. В армії Володимир був зв’язківцем у боях на Донеччині, а потім кулеметником – у Запоріжжі. Герой загинув 2 березня 2024 року поблизу с. Вербове Запорізької області. Володимиру було всього 32 роки…

«Володимир пішов на війну слідом за своїм молодшим братом. Він по життю був оптимістом, ніколи ні на що не скаржився. Навіть на нулі зберігав позитивний настрій. Говорив, що це така робота, і найкращою винагородою за неї буде Перемога України, – розповідає Олена, мама полеглого Героя. – За сумлінне виконання бойових завдань та проявлений героїзм Володимир мав подяки та грамоти від командування частини. Також був удостоєний відзнаки «За відвагу», яку не встиг отримати за життя. Сьогодні прийматиму цю нагороду замість сина…»

Церемонія прощання із Володимиром Полтараковим розпочнеться о 10:00 у Церкві Покрови Пресвятої Богородиці за адресою: вул. Пирогова, 157-А. Поховають Володимира на кладовищі неподалік об 11:00.

Тарас Адамчук прийшов у цей світ 22 липня 1992 року. До минулого року працював у сфері громадського харчування, а у грудні 2023 року був призваний у лави Збройних Сил України. Воював у складі 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади. Востаннє Тарас зіткнувся ворожими військами поблизу Синьківки, що під Куп’янськом, Харківська область. Йому був усього 31 рік.

Як згадують друзі Тараса, він був доброю та радісною людиною, яка вміла закохувати у життя.

«Тараса любили всі. Він був дуже різносторонньою особистістю. Мав тонке почуття гумору, тож у студентські роки захопився КВК. Багато виступав із командою вишу. Також свого часу займався бальними танцями, добре грав на цимбалах, а ще опановував гру на баяні, – розповідає мама загиблого Героя Лідія. – Він завжди був у вирі подій Вінниці, мав багато друзів та вмів дружити… Був вірним, справжнім, щирим…»

Церемонія прощання із Тарасом Адамчуком відбудеться у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Початок о 12:00. Поховання воїна о 13:00 на кладовищі у с. Зарванці.

Низько вклоняємося Героям та надзвичайно співчуваємо його рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Героям! Ніколи не забудемо!



Переглядів: 254
Поширень: 0

Останні новини