«АТБ» продовжує посилювати контроль якості товарів

Відома мережа, маючи одну з найсуворіших систем контролю якості продукції, продовжує її вдосконалювати та запрошує для цього закордонних експертів

З наближенням найулюбленіших зимових свят українців по всій державі активізувалися спритники, що пропонують різноманітні смаколики сумнівної якості. Ви й самі неодноразово чули про «елітний віскі» у пластикових п’ятилітрових каністрах, про «червону ікру» чемоданними обсягами тощо. Деякі люди іноді спокушаються та пристають на такі доволі небезпечні пропозиції, ризикуючи власним здоров’ям. Згадайте страшні новини про отруєння, які чи не щороку з’являються під час масових свят.

Експерти наголошують на тому, що остерігатися треба не тільки інтернет-шахраїв, слід бути уважними завжди, купуючи продукти у різних торговельних точках.  Перед святами дехто, користуючись ажіотажем, намагається позбутися залежаного товару. Тож треба дуже уважно обирати магазини. У вінничан можливостей багато. Самих лише «АТБ» у місті працює зо півтора десятка. Тут продукти продаються за доступними цінами і проходять суворий контроль якості. Співробітники компанії розповідають про те, що вибудувана система  виключає потрапляння на полицю неякісних товарів. Все починається ще на етапі переговорів з виробником, який хоче співпрацювати з «АТБ». Йому доводиться пройти безліч етапів перевірки, тільки після цього заявку розглядатимуть.

Аудит продукції здійснюють постійно. Візьмемо, наприклад, таку торговельну категорію, як дитяче харчування. Раз на місяць експерти з особливого підрозділу беруть в будь-якому магазині з будь-якої партії зразки товарів, щоб відправити на лабораторні дослідження. Товари перевіряють за фізико-хімічними, мікробіологічними показниками та показниками безпеки. Будь-яке відхилення від норми є приводом зняти товар з полиці і навіть припинити співпрацю з конкретним виробником.

До речі, такі самі «санкції» очікують на продукцію, якщо на неї надійшли скарги від споживачів. У будь-якому з майже тисячі магазинів мережі по всій країні таку рекламацію зафіксують. А якщо їх буде більше двох, то товар відправлять на позапланову перевірку.Крім того, Крім того, гарантією безпеки є і процес організації руху товару від заводу-виробника  до покупця. Мережа має власні розподільні центри, які дозволяють максимально зберегти свіжість завдяки зменшенню часу доставки. Для перевезення використовують тільки спеціалізований транспорт. У магазинах процес зберігання організований відповідно до найсуворіших вимог сучасної торгівлі (сьогодні їх тестують міжнародні експерти, щоб надалі сертифікувати «АТБ» відповідно до міжнародного стандарту ISO 22000:2005).

Як бачимо,  керівництво компанії спрямувало великі кошти на створення складної системи контролю.   Це дало чудовий результат – система працює бездоганно. Кожен може бути впевненим у якості та безпеці товарі в мережі «АТБ». Навіть співробітники купують продукти для своїх родин саме тут. А це, погодьтеся, найкращий доказ довіри до якості товарів.


Переглядів: 3516
Поширень: 0

Останні новини