Сервіс «Ветеран» у вінницьких ЦНАП: майже 5,2 тисячі людей скористалось послугою у 2023 році

Впродовж минулого року майже 5,2 тисячі учасників бойових дій та їхніх сімей скористалися сервісом «Ветеран» у вінницьких ЦНАП «Прозорий офіс». Ця послуга дає можливість позачергового обслуговування у ЦНАП учасників бойових дій, людей з інвалідністю, що є наслідком війни, учасників війни, а також членів родин загиблих (померлих) Захисників України.

Як зазначають у департаменті адміністративних послуг Вінницької міської ради, вони роблять усе можливе для того, щоб наші військові та їхні родини отримали кваліфіковану допомогу якнайшвидше.

Сервіс обслуговування громадян «Ветеран» доступний в усіх відділеннях Прозорого офісу. Щоб скористатись адміністративною послугою без черг з сервісом «Ветеран», потрібно звернутись на рецепцію відділення ЦНАПу й отримати талон першочергового обслуговування.

Також у департаменті адмінпослуг нагадують, що у територіальних відділеннях ЦНАП «Прозорий офіс» «Вишенька» (просп. Космонавтів, 30), «Замостя» (вул. Замостянська, 7) та «Старе місто» (вул. Брацлавська, 85) працюють помічники ветеранів, робота яких спрямована на допомогу ветеранам за принципом «рівний – рівному».

Проконсультуватись перед візитом щодо послуг, які надають у ЦНАПі, переліку документів та перевірки стану звернення можна за телефонами кол-центру: (0432) 65-50-50, (067) 000-266-1, (073) 000-266-1.

Джерело: ВМР


Переглядів: 439
Поширень: 0

Останні новини