Що відомо про влучання у міську адміністрацію Бєлгорода

Сьогодні вдень стало відомо про атаку безпілотниками по Бєлгороду та області. Російські телеграм-канали повідомляють, що місцева влада підтверджує влучання по міській адміністрації та торговому об'єкту. 

Про це пише прес-служба ТСН.

В соціальних мережах окупантів поширюється інформація про те, що, начебто український безпілотник атакував будівлю адміністрації Бєлгорода, що знаходиться у центрі міста. У результаті удару пошкоджено фасад будівлі, вибито кілька вікон та дверей, зокрема на другому поверсі, де знаходяться кабінети мера та його заступників.

Також  у пабліках повідомляють про атаку безпілотника по торговому об'єкту у Бєлгороді. Момент удару вдалось зафіксувати на відео. На записі чутно вогнепальні постріли, що, очевидно, свідчить про спроби росіян знищити дрон. Проте спроби були марними, адже БПЛА проник прямо в будівлю, після чого стався сильний вибух і розгорнулося полум'я.

Також надходить інформація про "приліт" у селі Головине Бєлгородського району.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков прокоментував цю атаку, зазначивши, що є двоє постраждалих.

"В Бєлгороді в будівлю адміністрації міста врізався БПЛА противника. Є двоє постраждалих: одна жінка зазнала осколкових поранень, друга – контузії. Потерпілим надається вся необхідна допомога. Внаслідок вибуху в будівлі вибиті вікна, посічено фасад. На місці працюють усі оперативні служби", – йдеться в повідомленні Гладкова.


Теги: війна

Переглядів: 428
Поширень: 0

Останні новини