Двох юнаків, які постраждали унаслідок падіння уламків збитого російського БПЛА на Вінниччині, готують до операцій

Стало відомо, що двох юнаків, які постраждали унаслідок падіння уламків збитого російського БПЛА на Вінниччині, готують до операцій.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Департамент охорони здоров’я Вінницької ОВА.

«Цілу ніч наші медики працювали й надавали усю необхідну медичну допомогу постраждалим внаслідок чергового російського терору. Постраждало й двоє молодих хлопців. Це 17-річний Євген та 18-річний Дмитро. Хлопці отримали термічні опіки 3-го та 2-го ступенів. Вони перебувають у нашому опіковому Центрі», - повідомляють у департаменті.

Наразі стан цих пацієнтів стабільний, їм надали усю необхідну медичну допомогу і медики готують юнаків до подальшого оперативного втручання.

Також повідомляється, що 26-річний чоловік, який вижив після влучання дрона у житловий будинок, перебуває в одній з обласних лікарень, де лікарі надають йому необхідну допомогу. Він має черепно-мозкову травму та переломи. Його батьки, 52-річний чоловік та 53-річна жінка, загинули від удару безпілотника. Чоловік помер одразу, а жінка вранці у лікарні. Медики боролися за її життя понад 7 годин, 3 з яких тривало оперативне втручання.



Переглядів: 471
Поширень: 0

Останні новини