У Вінниці поліцейські затримали неповнолітнього закладчика: розкладав «гостинці» в одному з парків

Напередодні правоохоронці відділу №2 Вінницького райуправління затримали 17-річного фігуранта за підозрою у розповсюдженні наркотиків. Зловмисник збував заборонені речовини, розставляючи закладки на території обласного центру.

Зупинили неповнолітнього фігуранта поблизу одного із парків Вінниці після чергового облаштування місць збуту наркотиків. Фігурант показав поліції п’ять місць, де вже він встиг розкласти «гостинці».

Під час проведення обшуку за місцем проживання 17-річного вінничанина було виявлено zip-пакети з подрібненою зеленою речовиною схожою на канабіс, які він готував для продажу. Покупців хлопець шукав у мобільному застосунку.

Правопорушення було задокументувано слідчо-оперативною групою відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції.

Зловмисник затриманий та поміщений до ізолятора. Слідчі вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Вилучені речовини направлені на експертизу.

Кримінальна відповідальність за збут наркотиків настає з 16 років. Такий злочин карається позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.



Переглядів: 542
Поширень: 0

Останні новини