Бійця батальйону «Вінниця» Катерину Шевченко відзначили за волонтерську діяльність

Сьогодні, 6 грудня, в обласному главку поліції начальник ГУНП генерал поліції третього рангу Юрій Педос з нагоди відзначення Дня волонтера вручив за дорученням міністра внутрішніх справ України бійцю батальйону «Вінниця» Катерині Шевченко цінний подарунок – наручний годинник Міністерства внутрішніх справ України.

Катерина Шевченко від початку бойових дій на Сході нашої держави розпочала волонтерську діяльність, разом з однодумцями організовувала збір необхідної допомоги воїнам, які відстоюють цілісність та незалежність України, дітям в сиротинцях східних областей. Катерина постійно доставляла в зону бойових дій вкрай необхідні бійцям, особливо в перший рік агресії ворога, вантажі з продовольством, речами та амуніцією. Волонтерську допомогу надавала і бійцям батальйону «Вінниця», які постійно несуть службу на Східних рубежах України.

З квітня цього року Катерина Шевченко поповнила лави батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця». І тепер поєднує службу в поліції з волонтерською діяльністю.

Генерал поліції Юрій Педос подякував мужній жінці за її патріотизм, самовіддане служіння інтересам України та людям і побажав подальших успіхів.




Переглядів: 2625
Поширень: 0

Останні новини