Вінничанин побив знайомого палицею під час суперечки: що йому загрожує

Нещодавно, 15 березня, поліція затримала 28-річного чоловіка після того, як він під час суперечки завдав тяжких тілесних ушкоджень своєму знайомому. За цей вчинок правопорушнику загрожує  до 8 років ув'язнення.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Повідомлення про побиття надійшло від місцевої мешканки, після чого поліція встановила обставини події та затримала зловмисника на місці злочину.

Виявилося, що між чоловіками виник словесний конфлікт, під час якого підозрюваний наніс декілька ударів потерпілому дерев'яною палицею. Наразі потерпілий, 24-річний місцевий житель, перебуває в лікарні.

Зловмисника затримано та переведено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Вінницького РУП оголосили йому підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Речовий доказ вилучено у ході розслідування.

"Слідством розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин передбачено покарання до 8 років позбавлення волі. Процесуальне керівництво здійснює Вінницька окружна прокуратура", - йдеться у повідомленні.



Переглядів: 309
Поширень: 0

Останні новини