На Вінниччині затримали чоловіка, який через ревнощі незаконно утримував та знущався з місцевого жителя

Поліція висунула звинувачення та затримала 33-річного чоловіка за незаконне утримання 24-річного потерпілого протягом декількох годин. Він погрожував йому зброєю, бив його, знущався і забрав мобільний телефон.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

За словами начальника поліції Бершадського району, місцева жителька звернулася до правоохоронців і повідомила, що її колишній чоловік незаконно утримує вдома 24-річного хлопця, якого він приревнував до неї. Поліцейські негайно виїхали за вказаною адресою, затримали підозрюваного та звільнили потерпілого.

Після проведення першочергових слідчих дій було встановлено, що 33-річний житель Бершадського району, який має попередню судимість, зранку заблокував автомобіль потерпілого та, використовуючи фізичну силу, змусив його сісти до свого легковика. Після цього він відвіз його до себе додому, де продовжував побиття та знущання. Щоб потерпілий не міг викликати поліції, зловмисник відібрав у нього телефон. Також було встановлено, що під час вчинення злочину присутній був 16-річний знайомий затриманого правопорушника, який записував процес знущання над молодим чоловіком на мобільний телефон.

Дії правопорушника відповідають ознакам злочину, передбаченого частиною 1 статті 146  (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), за яким передбачене покарання у вигляді позбавлення волі терміном до трьох років.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Зараз вирішується питання про оголошення йому про підозру і обрання йому запобіжного заходу.

Остаточна правова кваліфікація дій правопорушника та його неповнолітнього знайомого буде надана після проведення всіх необхідних процесуальних дій.



Переглядів: 387
Поширень: 0

Останні новини