Фальшивий похорон, одеський Дракула та заплив у крижаній воді – 5 безглуздих спроб перетнути кордон

Українські прикордонники розповіли про п'ятірку найдивніших спроб наших співвітчизників перетнути державний кордон за минулий місяць. Деякі з них справді вражають.

Топ-5 найбезглуздіших спроб незаконно перетнути кордон України:
 

5 місце

У британському Ґлазґо 2 березня бігунка з Нідерландів встановила новий світовий рекорд. Вона подолала дистанцію 400 м. за 49,17 секунди.

За дивним збігом обставин, того ж дня на Одещині двоє громадян України теж намагалися встановити «рекорд у бігу з перешкодами» через кордон з Молдовою. Камера прикордонного дрона зафіксувала шалене завзяття, швидкість і... ганебне фіаско. На «фініші» порушників чекав рів, з якого вони так і не змогли вибратися.

Врятував учасників «унікального забігу» прикордонник, який їх і «дискваліфікував».

4 місце

Намагатися скопіювати шедеври Вєрки Сердючки справа безнадійна.

Однак, двійко харків'ян таки одважилися, і не для розваги, а щоб потрапити у Закарпатське прикордоння, а звідти, потайки, до Румунії. За легендою, вони їхали у село Чорнотисово на похорон «улюбленої бабусі», домовилися з місцевим водієм, а для наочності прихопили траурні вінки. От тільки ім'я та адресу бабусі назвати прикордонникам не змогли. На тому і попалися...

За режисуру, транспортування і реквізит хлопці заплатили перевізнику та його спільникам по 2 тис.$. Цікаво, чи їхня справжня бабуся про це знає...

3 місце

Дельфіни можуть розвити швидкість до 60 км/год та занурюватися на глибину 100 метрів. Деякі їхні види проживають у північних холодних морях і почуваються там дуже комфортно. Цим двом плавцям до дельфінів, звісно, далеко, однак, і вони у холодній Дністровській воді – мов риба.

Бо дуже хотіли потрапити до молдовського берега. Викладалися хлопці на всі сто, проте, «рекорду не було»... Тріумфальний заплив зіпсував безпілотник, який спрямував туди прикордонників на катері. Але як красиво все починалося!

2 місце

Нелегальні подорожі у прикордонні ще те випробування, особливо взимку, коли проблемою для порушника може стати не лише холод, але й дикі та голодні тварини. 

«Я хочу здатися, я вирішив незаконно перетнути кордон, але зустрів вовків».

Таке несподіване повідомлення надійшло на електронну адресу служби прикордонників «Довіра» просто з дерева. Це якраз та рідкісна ситуація, коли прикордонник для порушника найкращий друг: і з дерева зніме, і від вовчих зубів врятує. Та й не тільки вовчих. Днями стало відомо, що у Карпатах від зимової сплячки вже прокинулися ведмеді.

1 місце

Від прикордонного села Троїцьке на Одещині до румунської Трансільванії добиратися 600 км. І, здається, цей чоловік хотів потрапити саме туди, до володінь знаменитого графа Дракули.

Бо як ще можна пояснити чорну мантію та моторошну маску на безлюдному березі річки Турунчук? 

Утім, справжні наміри мандрівника стали зрозумілими вже за хвилину. Та він їх і не приховував:

– Ти тут з якою метою? - запитали його прикордонники.

– Тут з метою перетнути кордон з Молдовою - відповів Дракула.

Серед п'яти номінантів детепник отримав заслужену перемогу, проте, відповідати за вчинок все-таки доведеться. 

Джерело: Держприкордонслужба України



Переглядів: 260
Поширень: 0

Останні новини