У Вінницькому терцентрі розповіли про боротьбу з туберкульозом – все про хворобу та її лікування

24 березня у світі відзначають День боротьби проти туберкульозу. З цієї нагоди підопічним Вінницького терцентру розповіли про те, як виникає та поширюється ця хвороба, як виявляють захворювання, а також про методи профілактики та боротьби з туберкульозом. Лекцію провела медична сестра з лікувальної фізкультури Валентина Морнова.

«Кожна людина має усвідомлювати, наскільки важливо берегти своє здоров’я, особливо в похилому віці. На жаль, літні люди перебувають у зоні ризику інфікування туберкульозом через послаблення їхньої імунної системи. Тому з віком нашому організму потрібна особлива підтримка та розумні фізичні навантаження», – говорить Валентина Морнова.

Лекцію відвідали члени факультету здорового способу життя. Під час заходу вони знайомилися з презентацією, обговорювали проблеми, пов'язані із захворюванням та ставили запитання. Наостанок Валентина Морнова зазначила, що туберкульоз – це виліковне захворювання, а успіх пацієнта залежить від вчасно розпочатого лікування, прийому ефективних медпрепаратів і дисципліни у дотриманні всіх рекомендацій лікаря.

У Вінницькому міському терцентрі регулярно проводять лекції на різні теми здорового способу життя. Щоб стати відвідувачем міського територіального центру соціального обслуговування, телефонуйте за номером 67-05-90 або приходьте за адресою вул. Соборна, 50.

Джерело: ВМР



Переглядів: 298
Поширень: 0

Останні новини