Аварія у Вінниці: мотоцикліст збив чоловіка

Учора у Вінниці сталась аварія на вулиці І.Богуна. Наразі відомо, що унаслідок аварії постраждав пішохід. Причини та обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

Інформацію повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

"Аварія сталась 21 березня в обласному центрі по вул. І. Богуна. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження. Правоохоронці встановлюють причини та обставини ДТП. За попередньою інформацією слідства, 43-річний водій мотоцикла Kawasakі скоїв наїзд на чоловіка, який перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. У результаті 72-річний місцевий житель з отриманими травмами був доставлений до медичного закладу", - йдеться в повідомленні.

Водія транспортного засобу перевірено на наявність алкоголю в організмі. Результати показали, що він тверезий. Мотоцикл було поміщено на арештмайданчик.

"За фактом автопригоди розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - зазначають правоохоронці.



Переглядів: 374
Поширень: 0

Останні новини