Красиві та оригінальні привітання з Днем Національної гвардії України (в картинках, прозі та віршах)

Сьогодні, 26 березня 2023 року, в Україні святкують День Національної гвардії. Ця силова структура існувала як самостійна до 2000 року, після чого була розформована, але відродилася у 2014-му після незаконної окупації Криму та загострення ситуації на сході України. Головне завдання Національної гвардії полягає в забезпеченні громадської безпеки, охороні порядку та захисті прав і свобод українців. 

Привітання з Днем Національної гвардії України

Ти – воїн Нацгвардії сміливий,
Рішучий, сильний, умілий,
Тобою пишається Україна,
Тобі довіряє вона!
Крізь труднощі і відстані
Ти з честю неси це звання,
Почеснішої місії немає,
Удачі тобі і перемог!

З нагоди Дня Національної Гвардії вітаємо всіх, хто несе службу в рядах цієї важливої структури! Ваша мужність та відданість дозволяють нам спокійно спати, знаючи, що ви стоїте на стражі нашої безпеки. Нехай сила та мир супроводжують вас завжди.

З Днем Нацгвардії сьогодні
Привітання приймай,
Це вибір благородний,
І ти в ньому не підкачай!
Прояви свою відвагу
І рішучий настрій,
І служи країні на благо,
Щоб пишалися всі тобою!

Сьогодні відзначаємо День Національної Гвардії. Велике спасибі всім, хто оберігає нашу країну від загроз! Ваша мужність та самовідданість - надійна опора для нашого суспільства. Бажаємо вам міцного здоров'я та вдалих службових днів.

Щиро вітаємо з Днем Національної Гвардії! Ваша сила, мужність та безстрашність - гідні приклади для нас усіх. Слава та вдячність вам за невтомну службу та захист нашої країни. Нехай вас завжди супроводжують лише перемоги.

Вітаємо зі святом Національної Гвардії! Ваша відвага та відданість заслуговують на найвищу похвалу. Нехай ваша служба буде наповнена злагодою та успіхами, а ваш внесок у захист країни буде завжди визнаним і поважаним.

В цей особливий день висловлюємо щиру вдячність усім членам Національної Гвардії за невтомну службу та відданість рідній землі. Ваша мужність - наша гордість, а ваша праця - наша безпека. Бажаємо вам тільки успіхів та благополуччя.

Вітаємо з Днем Національної Гвардії! Сьогодні чудовий привід висловити вам нашу вдячність за вашу вірність і мужність у захисті нашої країни. Ваші зусилля і самовідданість надихають нас всіх. Нехай це свято буде для вас часом заслуженого відпочинку та підтримки. Бажаємо вам нових досягнень і незгасаючого прагнення до великих цілей.

Сьогодні, у День Національної Гвардії, ми вітаємо вас, наших сміливих і відданих захисників і захисниць! Ваша мужність і самовідданість службі – свідчення вашої надзвичайної сили характеру. Ви завжди готові прийти на захист нації та готові пожертвувати власним життям заради нашого благополуччя. Сьогодні ми віддячуємо вам за вашу вірність і відданість, за вашу невтомну працю на благо нашої країни. Нехай кожен день буде наповнений успіхом і захищений від усіх небезпек. Ви - наша гордість, і ми завжди стоїмо за вами!



Переглядів: 5363
Поширень: 0

Останні новини