У Вінниці сталась аварія за участю трьох автомобілів: серед постраждалих маленька дитина

Вчора, 27 березня, у Вінницькому районі сталось ДТП. Внаслідок аварії постраждали два водії та 2-річна дитина, їх госпіталізували до лікарень. Усі обставини та причини ДТП з'ясовуються.

За інформацією Поліції Вінницької області, подія трапилася в місті Вінниця біля одного з місцевих автовокзалів, за участю трьох автомобілів. За попередніми даними слідства, 42-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Skoda, під час спроби випередження вантажного транспортного засобу не впорався із керуванням і зіткнувся з вантажівкою, якою керував 54-річний мешканець Вінницької області. 

"Внаслідок некерованого розвороту вантажного авто, який виїхав на зустрічну смугу відбулося зіткнення із легковиком Audi. У результаті ДТП травмувався 2-річний хлопчик та водії легкових транспортних засобів. Потерпілі госпіталізовані до медичних закладів", - йдеться у повідомленні.

Водіїв перевірили на ознаки сп'яніння, вони були тверезими.

Автомобілі помістили на арештмайданчики.

У зв'язку з цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.



Переглядів: 576
Поширень: 0

Останні новини