На Вінниччині продовжує лютувати негода: прогноз погоди на сьогодні

Сьогодні на Вінниччині продовжує лютувати негода. Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища по Вінницькій області та м. Вінниця. Очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Це означає І рівень небезпечності, жовтий.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні у Вінниці очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі можливий дощ, а вдень очікується помірний короткочасний дощ. Вітер буде західний, зі швидкістю 7-12 м/с, з поривами до 15-20 м/с. Температура повітря вночі становитиме 6-8° тепла, а вдень підніметься до 15-17° тепла.

У Вінницькій області також очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі можливий невеликий дощ, а вдень прогнозується помірний короткочасний дощ, іноді з грозою. Вітер західний, зі швидкістю 7-12 м/с, поривами до 15-20 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 4 до 9° тепла, а вдень досягне 13-18° тепла.

Завтра, 4 квітня, на Вінниччині очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі не передбачається істотних опадів, а вдень можливий невеликий короткочасний дощ. Вітер залишатиметься західним, зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вночі буде від 5 до 10° тепла, а вдень підніметься до 9-14° тепла.



Переглядів: 1326
Поширень: 0

Останні новини