Підопічні Вінницького терцентру передали військовим сплетені власноруч маскувальні сітки

До Вінницького міського територіального центру завітали військові з лав Збройних Сил України. Підопічні закладу передали їм маскувальні сітки, які сплели власноруч та над якими вони трудилися близько двох місяців.

 Відвідувачі та працівники Терцентру з готовими сітками

«Підопічні Терцентру завжди активні та ініціативні. Літні відвідувачі закладу залюбки долучаються до благодійних заходів, які департамент соціальної політики завжди підтримує. Цього разу своє завзяття бабусі спрямували на плетіння маскувальних сіток. Ця праця – подяка нашим воїнами за захист», – зазначила директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

За словами директорки Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галини Бачинської, всі матеріали для плетіння працівники Терцентру та департаменту соцполітики закуповували самостійно. Дерев’яний каркас теж робили працівники закладу.

 Літні пані плетуть маскувальні сітки для ЗСУ

У сіткоплетінні брали участь як відвідувачі Терцентру, так і соцробітники. В результаті вдалося сплести п’ять маскувальних сіток розміром 3 на 9 метрів, які вони прикрасили власноруч сердечками і котиками.

«Коли у мене була вільна година, я обов’язково долучалася до плетіння сіток для наших військових. Вкладаємо у цей процес свою думку, свою працю і сподіваємося на Перемогу», – говорить відвідувачка Терцентру Надія. Її два племінники – Захисники України.

 Військові забирають сплетені для них сітки

Забирати сітки для свого підрозділу приїхав підполковник Сергій Довгий разом із колегою. Маскувальні засоби ховатимуть від ворога техніку і місця дислокації військових на півдні нашого регіону.

«В сітках завжди є потреба. Ті, які нам передали сьогодні, дуже гарної якості. Дякуємо всім організаторам, ініціаторам і трудівникам, які сплели сітки», – говорить Сергій Довгий.

Джерело: ВМР



Переглядів: 376
Поширень: 0

Останні новини