У Прозорих офісах Вінниці можна отримати постійне посвідчення водія та нове посвідчення при втраті

У двох відділеннях ЦНАПу Вінниці «Прозорий офіс» – «Центр» за адресою: вул. Соборна, 59 або «Старе місто»: вул. Брацлавська, 85 можна отримати послугу заміни чи відновлення водійського посвідчення.

ЦНАПи Вінниці забезпечують зручність, ефективність та надійність у процесі обміну посвідчення водія.

Зокрема, в Прозорих офісах міста можна швидко та зручно обміняти посвідчення водія при його втраті чи викраденні, зміні анкетних даних або замінити посвідчення водія старого зразка на новий чи обміняти тимчасове посвідчення водія, виданого на два роки, на постійне остання послуга найбільш популярна).

Варто знати, що у період воєнного стану замінити посвідчення водія можна без подання медичної довідки встановленого зразка.

Записатися на прийом до ЦНАПу можна у зручний день та час, зателефонувавши до кол-центру Прозорого офісу, або одразу отримати талон, звернувшись до рецепції в обраному відділенні.

Перелік необхідних документів для отримання послуги:

    паспорт громадянина України (у разі паспорта громадянина України у формі ID-картки додається Витяг з реєстру територіальної громади); реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП); протерміноване посвідчення водія (термін дії 2 роки), або посвідчення старого зразка; при зміні персональних даних оригінал підтверджувального документа; паспорт громадянина України для виїзду за кордон (за наявності).

Проконсультуватись щодо порядку надання послуг можна, звернувшись до кол-центру Прозорого офісу: понеділок, вівторок, четвер та п’ятницю з 08:30 до 17:00, в середу з 08:30 до 20:00, у суботу з 09:00 до 15:00 за номерами: (0432) 65-50-50, (067) 000-266-1, (073) 000-266-1.

Джерело: ВМР



Переглядів: 277
Поширень: 0

Останні новини