На Вінниччині судили чоловіка, який вбив та вивіз тіло молодої жінки в хащі: який термін він отримав

Тульчинський районний суд засудив до довічного ув'язнення зловмисника, який у квітні минулого року вчинив вбивство 26-річної жінки та приховав її тіло у хащах.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області

Під час досудового розслідування встановлено, що чоловік прибув до будинку потерпілої в селищі Кирнасівка у ніч з 13 на 14 квітня 2023 року. Спілкування переросло в конфлікт. Тоді він наніс потерпілій удар по обличчю, а потім почав душити її, що призвело до її смерті. Зловмисник спробував приховати злочин. Він помістив тіло в автомобіль потерпілої та вивіз його за межі міста, де заховав під землею та гіллям. Після цього він відігнав автомобіль на відстань 20 кілометрів від будинку потерпілої та залишив його.

Поліцейські, слідчі, криміналісти та оперативники  оперативники обласного главку поліції Вінниччини виконали значну роботу з розкриття та документування цього важкого особливо тяжкого злочину. Процесуальне керівництво здійснювала Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Тульчинський районний суд Вінницької області виніс рішення про визнання фігуранта винним у вчиненні злочинів, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (Розбій), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження) та призначив йому покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.



Переглядів: 446
Поширень: 0

Останні новини