У Вінниці проанонсували старт соціального проєкту з ораторського мистецтва VERBUM

У Вінниці стартує соціальний проєкт VERBUM, який має на меті об’єднати мотивовану молодь, зацікавлену в покращенні навичок ораторського мистецтва.

«Проєкт VERBUM – соціально важливий, адже покликаний виявити творчу обдаровану молодь громади, сприяти розкриттю таланту і потенціалу учасників проєкту і найголовніше – розповісти світу про сильну Україну, її прогресивну молодь. А також проєкт має на меті навчити молодих вінничан професійно і якісно розкривати свої ідеї, впливати на думку інших та підсилювати свідомість нашого молодого покоління. Ініціатива проведення заходу належить активним і небайдужим вінничанкам – Ользі Сольвар і Оксані Лоянич. Їх добре знає наша територіальна громада: Ольга є тренеркою з ораторського мистецтва, Оксана – бізнес-коуч і власниця бізнес-школи Alter ego. Вони передають свою активну позицію нашій молоді, навчаючи її, спілкуючись та знаходячи цікаві теми», – розповіла заступниця міського голови Галина Якубович.

Оскільки проєкт – соціальний та має патріотичне спрямування, його підтримує Департамент соціальної політики ВМР.

«Проєкт цікавий і в умовах війни надзвичайно актуальний. Ми маємо сприяти патріотичному вихованню дітей та молоді, аби виховати наступне покоління свідомим і активним. Сподіваємось, що проєкт матиме успіх та об’єднає навколо себе мотивованих молодих інтелектуалів нашої громади», – зауважила директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова.

Проєкт орієнтований на всіх охочих віком від 16 до 35 років.

Проєкт VERBUM складатиметься з 4 етапів. Спочатку організатори проведуть кастинг та відібрати 100 учасників для участі. Другим етапом передбачено навчання з ораторського та акторського мистецтва з професійними вчителями та тренерами цих галузей. Організаторки обіцяють учасникам менторів з-поміж відомих особистостей, які навчать володіти голосом, вкладати у виступ сенси, перестати боятися сцени та іншим темам.

Третій етап – фінал, під час якого тридцятка кращих підготує свій власний спіч. Четвертий етап – Reality show – кожен учасник у супроводі ментора готується до фінального спічу. Цей процес супроводжуватимуть щоденною трансляцією в соціальних мережах. У суперфіналі кожен з 6 учасників продемонструє свій виступ на тему «Я для України». Переможця визначать шляхом середнього балу між оцінкою членів журі, присутніх в залі та опитування в Instagram.

Реєстрація на проєкт VERBUM триває до 13 квітня. Участь безкоштовна. Заявку можна подати тут https://cutt.ly/2w8GJ49Y. Детальніше про проєкт на сторінці в Instagram https://cutt.ly/xw8GKhUu.

Джерело: ВМР



Переглядів: 630
Поширень: 0

Останні новини