У Вінниці затримали двох закладчиків: подробиці та фото

Двох молодих чоловіків, віком 19 та 25 років затримали учора, 4 квітня, в спальних районах міста в момент розкладання ними закладок з марихуаною. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання до вирішення питання про обрання їм запобіжного заходу.

За інформацією Відділу комунікації поліції Вінницької області, молодшого зловмисника затримали оперативники Відділення поліції № 1 Вінницького райуправління на вулиці Гетьмана Мазепи. В нього вилучили 25 закладок з марихуаною, 20 з яких він встиг розкласти.

Оперативники Вінницького районного управління на вулиці Пирогова затримали 25-річного вінничанина за аналогічний злочин. Правопорушник займався розповсюдженням наркотиків, розкладаючи закладки. Поліцейські вилучили понад 40 доз наркотиків у нього та з місць, де він вже встиг облаштувати закладки, а також знайшли психотропні речовини за місцем його проживання.

Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна згідно з частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Процесуальне керівництво досудових розслідувань здійснює Вінницька окружна прокуратура. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.



Переглядів: 649
Поширень: 0

Останні новини