У Вінниці на Київській встановили контейнерний майданчик для сміття

У Вінниці завершили капітальний ремонт ще одного контейнерного майданчика для сміття. Цього разу ремонти проводилися біля будинку на вулиці Київській, 110. На прохання мешканців прилеглих будинків тут встановили 15 критих сміттєзбірників, що закриваються на ключ та мають спеціальне віконечко, куди можна викинути пакети з відходами.

«Раніше сміттєзбірники тут стояли просто неба, що призводило до того, що сміття розносили вітер чи тварини. Тож на прохання мешканців тут облаштували контейнерний майданчик нового типу. Такі криті майданчики почали облаштовувати в місті з 2019 року. Вони мають низку переваг та дозволяють підтримувати належний санітарний стан та естетичний вигляд прилеглої території», – розповідає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький.

 Новий контейнерний майданчик

На майданчику встановили різні контейнери для твердих та вологих відходів, а сміття з них вивозиться окремо та в різний час. Також було встановлено окрему ємність для піщано-соляної суміші, яка знадобиться для посипки прибудинкової території під час ожеледі.

Усі роботи майстри виконали протягом двох тижнів. Майданчик облаштували коштом міського бюджету. Це вже другий майданчик, оновлений в місті з початку року.

«Ще на цей рік маємо звернення щодо облаштування контейнерного майданчику від мешканців багатоповерхівки на вулиці К. Василенка, 6. Роботи тут розпочнуться дещо згодом», – зазначає Віталій Місецький.

Джерело: ВМР



Переглядів: 368
Поширень: 0

Останні новини