Стильні шкіряні ремені

Шкіряний ремінь - стильний аксесуар, що обов’язково має бути якісним, аби радувати свого власника якомога довше. Якщо ви шукаєте саме якісні вироби, радимо звернути увагу на чоловічі ремені HARVEST - вони майстерно виготовлені з кращих матеріалів та з увагою до кожної деталі.

Так, шкіряний ремінь - важливий елемент, що вдало доповнить будь-який образ. При цьому, саме він піддається чималому впливу: механічне тертя, волога, різноманітні пошкодження, ультрафіолет тощо.

Відтак, варто обирати лише якісні та міцні вироби, а також правильно доглядати за ними в процесі експлуатації.

Саме про це розповімо далі детальніше.

Чому варто вибрати шкіряний ремінь?

Ремінь - аксесуар, що використовується доволі часто. Тому не варто обирати дешеві варіанти з неміцних матеріалів.

Шкіряний ремінь - еталон стилю, адже пасує до різноманітних образів, служить своєму власнику чимало років та при цьому не втрачає своїх естетичних особливостей.

Звісно, якщо він виготовлений з хороших матеріалів та професійними майстрами.

Відтак, до вибору такого елементу одягу варто підходити відповідально. Купувати варто лише у перевірених продавців.

Також варто правильно доглядати за аксесуаром, про що розповімо далі.

Поради щодо зберігання та чищення шкіряних ременів

У загальному, шкіряні ремені не потребують особливого догляду. Водночас, варто все ж дотримуватись деяких правил. Зокрема, маємо кілька порад щодо догляду за ременем:

- Зберігати його варто у сухих приміщеннях, що добре провітрюються (можна у фірмовій коробці).

- Очищувати можна м'якою серветкою з бавовни, змоченою у чистій воді або ж з додаванням мила (обов'язково - без барвників, спиртів та ароматизаторів). У другому випадку про всяк протестуйте розчин спершу на маленькій непомітній ділянці.

- Сушити після очищення можна лише природним шляхом. В жодному разі не використовуйте фен, не сушіть ремінь на батареї чи з використанням будь-яких інших штучних джерел тепла

- Після очищення ремінь, який вже просох, можна обробити його спеціальним кондиціонером для шкіряних виробів (втім, його варто спершу протестувати на непомітній ділянці). Це допоможе запобігти пересушуванню та розтріскуванню матеріалу, а відтак забезпечить збереження гарного вигляду аксесуара.

- Якщо ви потрапили під дощ і ремінь сильно намокнув - обов'язково приберіть з нього зайву вологу паперовими серветками та просушіть природним способом. За потреби скористуйтесь кондиціонером. Таким чином шкіра не пересихатиме і виріб не пошкодиться.

Шкіряні ремені від українського виробника

Якісні та стильні шкіряні ремені від українського виробника - що може бути краще? Брендові чоловічі ремені від HARVEST виготовлені з високоякісної шкіри, поєднують у собі практичність та сучасний дизайн, а ще відзначаються довговічністю та зручністю у користуванні.

На сайті https://harvest-clothing.com.ua/ ви можете обрати різноманітні варіанти тих чи інших аксесуарів.

Наприклад, це можуть бути класичні чорні ремені. Вони фактично є універсальними та пасуватимуть до більшості образів.

Зокрема в якості базового сміливо обирайте ось такий чорний ремінь преміум якості - з цільної шкіри та з елегантною чорною пряжкою:

А ось якщо хочеться одночасно мати і базову річ, і додати образу трохи блиску - можна обрати ремінь з металевою пряжкою:

Якщо ж потрібно підібрати аксесуар не до монохромного образу - ідеально підійдуть коричневі ремені. Вони можуть бути як у світлішому, так і в темнішому відтінку - залежно від того, якого кольору одяг ви плануєте поєднати:

Висновок

Тож, шкіряні ремені є важливим та незамінним елементом образу. Від якості виробу залежить його довговічність.

Відтак, сміливо обирайте аксесуари від HARVEST - завдяки своєму дизайну та практичності вони здатні задовольнити навіть найвибагливіших.

До слова, усі ремені запаковані у брендовану коробку HARVEST, що робить їх ідеальним подарунком.

Фото з сайту https://harvest-clothing.com.ua/


Переглядів: 211
Поширень: 0

Останні новини