Українця звинувачують у вбивстві чотирьох безхатьків у Польщі

Про це пише RMF FM.

«Сьогодні одному з чоловіків, затриманих у зв'язку з виявленням чотирьох тіл у варшавському районі Воля, буде пред'явлено звинувачення в чотирикратному вбивстві», - повідомив вчора репортер RMF FM Кшиштоф Засада. Чоловік є громадянином України. Його вибрали серед семи затриманих по цій справі.

За інформацією журналіста, цей українець міг здійснювати вбивства протягом тривалого часу та ховати тіла в будівлі, де знаходили притулок бездомні. Наразі мотиви підозрюваного невідомі. Відомо лише, що це моде бути зведенням рахунків між бездомними поляками та українцями. Наразі особи жертв вбивці не підтверджені, однак йдеться про чотирьох чоловіків.

Вчора було розпочато розслідування моторошної знахідки в довоєнному будинку у варшавському районі Воля. У покинутому будинку на вулиці Гжибовській знайшли тіла чотирьох людей: двох – у неділю, ще двох – у понеділок. Вони були сильно розкладені; зариті в землю у дворі або лежали у порожніх кімнатах: на горищі та в одній із квартир.

Слідчі на місці, де знайшли три тіла у покинутій будівлі на вулиці Гжибовській у варшавському районі Воля

За цією справою столична поліція затримала 7 осіб: чоловіків і жінок. Їх допитали, за їхніми свідченнями слідчі визначили українця підозрюваним у скоєнні чотирьох вбивств. Інші люди можуть бути свідками події. На місці виявлення тіл до пізньої ночі працювала поліція під наглядом прокуратури. Також була військова поліція.

Прокурор Шимон Банна сказав RMF FM, що немає жодних ознак того, що в багатоквартирному будинку були заховані інші тіла. Було призначено розтин знайдених чоловіків.



Переглядів: 317
Поширень: 0

Останні новини