Чому більшість обирає DTF друк?

Тепер нанесення друку на одяг та інші поверхні стало набагато легше. Це відбулося завдяки застосуванню новітньої технології - ДТФ друк. Дана технологія друку передбачає спершу нанесення зображення на спеціальні плівки, а потім перенесення на друкований матеріал. DTF друк нарешті зробив технологічний процес перенесення зображення швидшим і простішим. За короткий проміжок часу можна надрукувати великі об’єми матеріалу, при чому результат вийде якісним та чудовим. А також, не потрібно одразу робити перенесення, цей процес можна відкласти на потім - плівка чудово зберігається тривалий час.

Для яких виробів підходить dtf друк?

Сучасна технологія DTF друку дозволяє безпосередньо переносити зображення на різні поверхні. І не обов’язково поверхня повинна бути рівною, як при прямому цифровому друку. DTF друк можна використовувати для нанесення принту на сумки, головні убори, взуття, різноманітні аксесуари, вироби зі шкіри, скла, пластику та багато інших матеріалів. Кінцевий результат просто вражає своєю якістю та довговічністю. А завдяки своїй універсальності, дана технологія друку підходить не тільки для поодинокого замовлення, а й для гуртових партій. Це значно розширило можливості для рекламного бізнесу та текстильної промисловості. 

Як відбувається технологія перенесення зображення за допомогою DTF друку?

ДТФ друк це якісна, яскрава деталізація зображень, фото, з можливістю нанесення 3D малюнка. Готові вироби стійкі до дії ультрафіолету та прання. 

Процес виготовлення виглядає наступним чином:

    На комп'ютері за допомогою спеціальної програми створюється цифрове зображення майбутнього дизайну; За допомогою dtf принтера зображення переноситься на трансферну плівку; Щоб зафіксувати малюнок, на ще вологу плівку наносять спеціальний адгезивний клей-порошок і все разом запікають у термокамері; Коли плівка підготовлена, малюнок вирізають (не обов’язково по контуру), нагрівають та прикладають до брендованого матеріалу або притискають термопресом. Під впливом високої температури зображення намертво зливається з поверхнею тканини чи іншого виробу; Після цього виріб охолоджується і, якщо потрібно, проходить додаткову фіксацію. Можна зупинити процес на етапі нанесення зображення на плівку. А малюнок з плівки перенести згодом, коли виникне така потреба. 

Замовити послуги з DTF друку можна в компанії PNG studio. Тут мають сучасне обладнання та гарантують відмінну якість готової продукції.


Переглядів: 312
Поширень: 0

Останні новини