Синоптики попереджають про небезпеку на Вінниччині: прогноз на сьогодні

Метеорологи попереджають про небезпечні метеорологічні явища на Вінниччині сьогодні, 21 квітня. Вдень очікуються пориви вітру до 15-20 м/с. Це І рівень небезпечності, жовтий. 

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

Сьогодні, 21 квітня, в Вінниці очікується хмарна погода з проясненнями, але з помірним дощем. Вітер буде північний, зі швидкістю 7-12 м/с, а вдень можливі пориви вітру до 15-20 м/с. Температура повітря вночі становитиме 5-7° тепла, а вдень підніметься до 7-9° тепла.

У Вінницькій області схожа ситуація: також хмарно з проясненнями, але з помірним дощем, місцями значний дощ. Вітер буде північний, зі швидкістю 7-12 м/с, а пориви вітру вдень можуть досягати 15-20 м/с. Температура вночі коливатиметься від 2 до 7° тепла, а вдень буде від 5 до 10° тепла.

У понеділок, 22 квітня, на території Вінниччини очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі опадів не передбачається, але вдень можливий невеликий дощ. Вітер буде західний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі буде від 2 до 7° тепла, а вдень підніметься до 10-15° тепла.



Переглядів: 7195
Поширень: 0

Останні новини