У Вінниці патрульні зупинили авто з нетверезим водієм та пасажиркою з наркотиками

Учора вночі, під час комендантської години, на вулиці Тиврівське шосе поліцейські зупинили автомобіль Honda Accord. У 46-річного водія патрульні помітили ознаки сп'яніння: був запах алкоголю та порушена координація рухів.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Вінницької області.

Інспектори запропонували водієві пройти перевірку на спецприладі Драгер, який показав значне перевищення допустимої норми - 1,87 проміле алкоголю в крові, що в 9 разів більше за норму. Додатково було встановлено, що водій тимчасово обмежений у праві керування.

Також, в ході розмови з водієм, поліцейські помітили, що його пасажирка, 45-річна жінка, була досить знервованою. Жінку попросили вийти з автомобіля, після чого її поверхнево оглянула патрульна. У жінки знайшли паперовий згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору, зовні схожою на наркотики

"Для встановлення усіх обставин справи на місце події викликали слідчо-оперативну групу. На водія автомобіля Honda Accord патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп'яніння) та за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) КУпАП", - зазначають правоохоронці.



Переглядів: 302
Поширень: 0

Останні новини