У вінницькій багатоповерхівці замінили вікна: хто профінансував ремонт

У будинку на вулиці Брацлавська, 70, провели заміну старих дерев'яних вікон на сучасні у межах поточного ремонту. Роботи були виконані в під'їздах № 1, 3, 4 і 6. Установлені вікна є енергоефективними і допоможуть знизити втрати тепла в будинку під час холодів.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Віконні блоки замінили на умовах співфінансування. Коштом мешканців замінені вікна у 2 та 5 під'їздах, а міський бюджет профінансував ці роботи в решті під'їздів. У такий спосіб вдалось оновити вікна на всіх сходових клітках будинку. Це дозволить значно скоротити втрати тепла в під’їздах в опалювальний період. Крім того, варто зауважити, що компанія-підрядник дає 10 років гарантії на свої роботи», – розповідає директор департаменту житлового господарства Вінницької міськради Віталій Місецький.

Раніше підрядники замінили вікна в місцях загального користування в межах поточного ремонту у двох під'їздах багатоповерхівки за адресою: вул. М. Ващука, 8. А в межах капітального ремонту – коштом бюджету встановили нові вікна в багатоквартирному будинку на вулиці Стеценка, 25. Стан вікон тут пошкодився з часом внаслідок теракту 14 липня 2022 року.

Загалом цьогоріч з допомогою міського бюджету планують осучаснити вікна в місцях загального користування у кількох
будинках.



Переглядів: 372
Поширень: 0

Останні новини