Всесвітній день охорони праці: як оригінально привітати зі святом

Сьогодні, 28 квітня, відзначається Всесвітній день охорони праці, або Всесвітній день безпеки та здоров'я на робочому місці. Це професійне свято створене для того, щоб привернути увагу на травматизм на робочому місці, професійні захворювання тощо. Міжнародна організація праці закликає звернути увагу на охорону праці, щоб запобігти нещасним випадкам на роботі у всьому світі.

Привітання з Всесвітнім днем охорони праці у прозі

Сьогоднішнє свято має світові масштаби: ми святкуємо Всесвітній день охорони праці. В офісі та на виробництві, у будь-якій сфері ми прагнемо до того, щоб працювати було безпечно. Нехай кожен робочий день приносить лише радість від виконаних завдань і матеріальний достаток, а здоров’ю на робочому місці ніщо не загрожує.

***

Вітаю з святом самої вдячної професії – охорони праці. Праця – основа нашої життєдіяльності, а також базис всіх людських досягнень. Вона є такою тільки в умовах безпеки. Тому бажаю людині, яка має безпосереднє відношення до цієї важливої місії, добра, щастя та невичерпного натхнення.

***

Працювати в безпечних умовах — право кожної людини. І ви без сумніву дотримуєтеся цього принципу. У день охорони праці бажаємо нестримних сил, вічного оптимізму та позитивних стимулів для досягнення намічених цілей! А сьогодні про своїх умовах праці ми подбаємо самі… Відпочиньте хоча б деньок!

***

Вітаю з Всесвітнім днем охорони праці і хочу побажати повного комфорту на робочому місці, приємної атмосфери і дружного колективу, в якому всі дотримуються правила безпеки і піклуються про здоров’я один одного. Нехай в результаті повного порядку і належної охорони праці робота йде «на ура».

***

У Всесвітній день охорони праці хочу побажати роботи тільки в радість і задоволення при відповідних умовах праці і чудовою робочій атмосфері. Бажаю завжди мати стимул і бажання, можливість і бажання, удачу та успіх.

***

Сьогодні, в дуже важливе для працюючих людей свято, Всесвітній день охорони праці, хочеться побажати плідної роботи, взаєморозуміння в колективі, далекосяжних цілей, впевненості і працьовитості!

Привітання з Всесвітнім днем охорони праці у віршах

Щоб праця нам в радість була,
І країні приносила користь,
Є відповідальний завжди,
Інженер з охорони нашої праці.

З святом вас вітаємо,
І, звичайно ж, бажаємо,
Бути впевненим у собі
І по життю довіряти долі.

***

З Всесвітнім днем охорони праці!
Всім бажаю працювати без травм і шкоди.
Бути здоровим і всі правила знати,
Щоб нещастя непотрібні вам уникнути.

Нехай ваша праця завжди буде безпечна,
Дохід — значним, просто прекрасним.
Відмінного настрою ніколи не втрачати
З усмішкою жити, працювати і процвітати.

***

Важливіше вас на світі бути не може,
Стежите ви за тим, як працює народ.
Кожен з вас людям вмить допоможе
Працювати ефективно, без клопот!

Зі святом, нехай цей день квітневий
Успіх лише і щастя принесе,
Здоров’я, більше радісних миттєвостей,
Нехай стає кожен рік краще!

Джерело: vitannya.in.ua.



Переглядів: 1131
Поширень: 0

Останні новини