За організацію незаконних «турів за кордон для ухилянтів» викрито чотирьох вінничан

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури було викрито чотирьох жителів Вінниччини в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчиненого з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України). Наразі їм усім повідомлено про підозру. Про це пише Пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

За даними слідства, чоловіки загроші надавали поради та інформували про маршрут до державного кордону, умови та час його перетину поза межами офіційних пунктів пропуску.

У Тульчинському районі затримано зловмисника під час отримання 6000$ за незаконний перетин кордону.

У ході слідства у правопорушника вилучено 6000$, 6000€, мобільний телефон, автомобіль «TOYOTA VENZA», чорнові записи, банківські картки.

         

У Могилеві-Подільському та Вінниці затримано трьох осіб, які за 8500$ організовували незаконний перетин кордону через Дністер.

Під час обшуків у фігурантів вилучено грошові кошти та вживаються заходи для накладення арешту на майно. Наразі підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави

Слідство триває, встановлюються інші особи, які причетні до злочинної діяльності.Такий злочин карається позбавленням волі терміном до 9 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом слідчими СУ ГУНП у Вінницькій області, оперативний супровід – Управління СБУ у Вінницькій області.



Переглядів: 364
Поширень: 0

Останні новини