У сусідній Житомирщині чоловік вбив доньку та дружину і скоїв самогубство (відео)

Сьогодні вранці, 2 травня, в приватному будинку  у селі Поліське виявили тіло чоловіка, жінки та малолітньої дитини. Поліція розпочала кримінальне провадження у зв'язку з підозрою в умисному вбивстві. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області.

Внаслідок того, що чоловік не з'явився на роботу та не відповідав на дзвінки, колеги вирішили перевірити місце його проживання. Там вони виявили тіла трьох людей, серед яких була дитина. Після чого вони звернулись до правоохоронців. На місце події виїхало керівництво Головного управління поліції області, слідчі, оперативники, криміналісти та судово-медичний експерт.

За попередніми даними, смерть трьох осіб, включаючи дитину, настала від вогнепальних поранень. Одна з версій події вказує на те, що чоловік вбив дитину та жінку, а потім скоїв самогубство.

"Наразі встановлюються обставини події у межах кримінального провадження за п. 2 п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство двох або більше осіб та малолітньої дитини. Призначено низку експертиз. Процесуальне керівництво здійснює Житомирська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону", - зазначають правоохоронці.



Переглядів: 337
Поширень: 0

Останні новини