На Вінниччині розвиває потужності підприємство з виготовлення сміттєвозів та кранів–маніпуляторів

Заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Василь Броварник 10 липня з робочим візитом відвідав смт.Турбів Липовецького району.

Під час візиту керівник зустрівся із заступником голови райдержадміністрації Олегом Фурманюком та селищним головою смт Турбів Василем Завальнюком та обговорили основні питання щодо соціально-економічного розвитку району та селища.

Представники влади відвідали Турбівський  машинобудівний завод, оглянули цехи, ознайомились з продукцією, значна увага була приділена виробництву сміттєвозів та кранів–маніпуляторів.

 Оглянувши виробництво Василь Броварник зазначив: «Така спецтехніка сьогодні користується значним попитом. Наразі придбання  її є актуальним не лише для великих міст, але й для об’єднаних територіальних громад, багато з яких є досить  спроможними, мають значний фінансовий ресурс, який спрямовують на розвиток інфраструктури. Тому завдання керівництва підприємства сприяти розширенню виробництва та виходу не лише на українські ринки, а й закордонні».

Також керівники обговорили питання щодо перспектив замовлення певної кількості спецавто для міста Вінниці.

У рамках робочої поїздки Василь Броварник оглянув приміщення недобудованої школи та спортивного майданчику, а також ознайомився з процесом виробництва меблів кооперативу «Уют».




Переглядів: 4134
Поширень: 3

Останні новини