Що очікувати від погоди найближчими днями: прогноз на 16-17 травня

Сьогодні, 16 травня, у Вінниці очікується мінлива хмарність. Вночі не передбачається опадів, але вдень можливий короткочасний дощ. Температура повітря вночі коливатиметься від 3 до 5 градусів тепла, але на поверхні грунту очікуються заморозки від 0 до 2 градусів тепла. Вдень температура підніметься до 15 - 17 градусів тепла. Вітер буде північно-східний, зі швидкістю 5-10 метрів на секунду.

Про це повідомляє Вінницький обласний центр з гідрометеорології.

У Вінницькій області очікується схожа погода. Прогнозується мінлива хмарність, без опадів уночі, але місцями можливий невеликий дощ протягом дня. Температура повітря вночі коливатиметься від 2 до 7 градусів тепла, але на поверхні грунту очікуються заморозки від 0 до 3 градусів тепла. Вдень температура підніметься до 13 - 18 градусів тепла. Вітер також буде північно-східний, зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. 

У п'ятницю, 17 травня, на Вінниччині очікується мінлива хмарність без опадів. Температура повітря буде коливатися від 2 до 7 градусів тепла вночі і від 16 до 21 градуса тепла вдень. Проте вночі очікуються заморозки  на проверхні грунту від 0 до 3 градусів тепла. Вітер змінить напрямок на південно-східний, зі швидкістю 3-8 метрів на секунду. 



Переглядів: 3391
Поширень: 0

Останні новини