Вшанування пам'яті Героїв: роковини загибелі бійців КОРД в Запорізькій області

Два роки тому, 22 травня 2022 року, в результаті масованого ракетного удару російських військ по позиціях полку спецпризначення «Сафарі» в Запорізькій області загинули двадцять три бійці, які одними з перших вступили до полку, щоб захищати Україну від російських загарбників. Серед трагічно загиблих спецпризначенців «Сафарі» було 19 бійців КОРДу, з них 9 – з Вінниччини.

Про це пишуть в місцевих telegram каналах.

"На жаль у вічність йдуть найкращі. Наша поліцейська родина у 2022-му втратила 9-х бійців спецпідрозділу КОРД. Мужніх офіцерів, сміливих друзів, відданих захисників своєї країни, найкращих синів, батьків, чоловіків. Два роки тому тисячі людей стояли на колінах, аби вшанувати їхній подвиг та подякувати за боротьбу. Ми пам’ятаємо… усі пам’ятають…Кожного ранку у хвилині мовчання ми подумки кажемо «Вічна пам’ять вам, хлопці». І знову метроном мусить відрахувати ще одну хвилину без вас, але в пам’ять про вас", - зазначають в Поліції Вінницької області.

Імена Героїв з КОРД, які загинули 2 роки тому

полковник поліції Михайло Зайцев підполковник поліції Ігор Подзігун майор поліції Дмитро Клименко майор поліції Богдан Щербань капітан поліції Віталій Антощук капітан поліції Богдан Булега капітана поліції Віталій Олійник старший лейтенант поліції Ігор Бондарчук старший лейтенант поліції Артур Турляк

Вічна слава КОРДівцям!
Вічна пам’ять бійцям!



Переглядів: 398
Поширень: 0

Останні новини