Енергоощадний та сучасний: у Вінниці на Григоренка, 67 оновили ліфт

У Вінниці завершили капітальний ремонт підйомника в одному з під'їздів багатоповерхівки на вулиці Генерала Григоренка, 67.

Роботи виконували на умовах співфінансування, де більшість витрат взяла на себе міськрада. Цьогоріч це вже четвертий ліфт, оновлений в місті з допомогою міського бюджету.

Тепер підйомник має новеньку кабіну, споживає менше електроенергії, а також обладнаний системою безпровідної диспетчеризації. Завдяки цьому користувач має зможу напряму зв'язатися з диспетчером «Вінницяміськліфт» у випадку аварійної зупинки, що особливо актуально в умовах дії графіків знеструмлень.

 Ліфт обладнали системою диспетчеризації 

Загалом в межах капітально-відновлювального ремонту фахівці КП «Вінницяміськліфт» замінили двері ліфта на першому поверсі, тут же встановили тактильну кнопку виклику ліфта.

Окрім цього заміни зазнали канати, обмежувачі швидкості, пульти управління та встановили лебідку та шафу керування ліфтом турецького виробництва. Якщо стара лебідка зупиняла ліфт механічним способом, то тепер це робить станція керування, завдяки чому ліфт працює більш плавно. Крім того, такі станції дають до 20 % економії електроенергії та зберігають інформацію про всі аварійні зупинки.

Також працівники замінили всі щити кабіни на щити з нержавіючої сталі замість минулих з ДСП. Завдяки цьому кабіни виглядають естетичніше та є більш довговічними. Вони не ржавіють та не потребують фарбування. Це вже друга кабіна такого типу встановлена цьогоріч.

Загалом з початку року в обласному центрі капітально відремонтували підйомники за наступними адресами: вулиця А. Кримського, 48, вулиця Академіка Янгеля, 73 та вулиця Келецька, 124.

Джерело: ВМР



Переглядів: 391
Поширень: 0

Останні новини