Вінниця попрощалася з Оленою Зверхановською, діячкою місцевого самоврядування

Днями Вінниця провела у вічність Зверхановську Олену Пилипівну. Вона роками працювала в органах місцевого самоврядування на посадах начальниці управління економіки, заступниці Вінницького міського голови, а пізніше – очільниці управління економіки облдержадміністрації. Серце Олени Пилипівни припинило битися 17 травня у віці 86 років.

«Мудра, професійна, наполеглива, порядна, завжди йшла на допомогу у вирішені питань. Була гарним керівником і наставником та залишила про себе добру згадку», – так про Олену Пилипівну відгукуються колеги, які мали честь працювати поруч.

Зверхановська Олена Пилипівна народилася 4 листопада 1938 року в селі Лозове Шаргородського району.

Навчалася у Шаргородськмуо сільськогосподарському технікумі, після чого працювала бухгалтером на Гоновівському цукровому заводі (1958- 1961 рр.). А по навчанні у Київському інституті народного господарства очолювала планову комісію у Вінницькому міськвиконкомі (1973-1981 рр.).

У 1981-1991рр. та 1994-1995 рр. була заступницею Вінницького міського голови. 1991-1994 рр. – обіймала посаду начальника управління економіки і ринкових відносин облдержадміністрації. У 1995-2011рр. – була начальницею обласної комунальної установи «Обласна іноваційно-інвестиційна компанія».

На усіх посадах Олену Пилипівну цінували за наполегливість, неймовірну людяність, доброту та відповідальність. Своїми вміннями та досвідом вона щедро ділилася, присвячуючи свої зусилля розбудові Вінниці та області.

Джерело: ВМР



Переглядів: 527
Поширень: 0

Останні новини