Олександр Усик здійснив мрію сина загиблого Захисника України: подробиці та фото

Батько 13-річного Тимофія, Євген Осипков, був військовим і загинув у серпні 2023 року в Донецькій області, залишивши синові прапор, шеврони та любов до боксу. Тимофій і його батько були надзвичайно близькими, і його смерть стала великим ударом для хлопчика.

Про це повідомляє Українська служба BBC.

Історію про Тимофія поширила його мати, Юлія, в соцмережі. Команда UNITED24 дізналася про цю історію та вирішила здійснити мрію хлопчика, організувавши зустріч з Олександром Усиком перед його боєм з Тайсоном Ф’юрі. 

"Вони провели разом цілий день. Олександр підписав та подарував хлопцю свої рукавиці. Але й це не все – український боксер запросив Тимофія на бій до Саудівської Аравії", -йдеться у повідомленні.

Тимофій з матір'ю подолали понад 4600 кілометрів, щоб побачити, як Усик став абсолютним чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі. 

"До дев'ятого раунду Тимофій дуже переживав за Олександра. Але після – зрозумів, що можна отримати удар, але якщо ти націлений на перемогу, то в підсумку все буде добре, перемога буде!", – розповідає мама хлопчика.

"Хлопець знову почав відкриватися життю", – розповідають про стан Тимофія UNITED24. Він записався в спортзал, бо ж “єдиний захисник в родині”.

А рукавиці, подаровані Усиком, стали його невід'ємним атрибутом – друзі по черзі надягають їх на тренування в школі.


Теги: війна діти

Переглядів: 566
Поширень: 0

Останні новини