У Подільському регіональному центрі онкології відкрили Центр менеджменту болю: подробиці

Напередодні, 21 травня, у Подільському регіональному центрі онкології відкрили Центр менеджменту болю. Про це повідомили у медустанові.

Працюватиме Центр у хірургічному корпусі. 

Для цього було створено окрему палату на два ліжка, яку забезпечили усім необхідним обладнанням, інклюзивним санвузлом та підйомником. В ординаторській лікарі з допомогою центральної станції моніторингу бачитимуть як почувається пацієнт та зможуть контролювати його стан.

 Палата нового Центру менеджменту болю

Цей інноваційний підрозділ булостворено для забезпечення комплексної підтримки пацієнтів у зменшенні болю та покращенні якості їхнього життя.

«Центр менеджменту болю працюватиме за індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Завдяки сучасному обладнанню ми можемо надавати допомогу не лише онкохворим пацієнтам, а й пацієнтам який мають гострий чи хронічний біль. Важливу роль у цьому відіграють інфузійні інфузомати, де пацієнт, за допомогою спеціальної кнопки, може сам контролювати введення анестетика і знеболювати себе сам. Лікар координує швидкість, час та дозування препарату. Також, з пацієнтами та їх рідними, працюватимуть психологи», - розповіла Юлія Олешко, лікарка-анестезіологиня, керівниця Центру менеджменту болю.

Однією з ключових переваг нового центру є швидкий доступ до лікування. Пацієнти зможуть отримати необхідну медичну допомогу щодо менеджменту болю протягом одного дня. Після надання допомоги та зміни схеми лікування пацієнти зможуть повернутися додому для подальшого відновлення.

У новому підрозділі будуть надаватися послуги з ефективного лікування больового синдрому незалежно від діагнозу, але звісно ж з пріоритетністю для онкохворих. Послуги також надаватимуть військовим.



Переглядів: 395
Поширень: 0

Останні новини