До Дня Святого Миколая учні тульчинського ліцею влаштували бал

18 грудня голова облдержадміністрації Валерій Коровій відвідав Тульчинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів-ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою та побував на святковому балу учнів-ліцеїстів напередодні дня Святого Миколая. 

Очільник Вінниччини оглянув матеріально-технічну базу навчального закладу та умови, в яких проживають ліцеїсти, ознайомився з досягненнями вихованців закладу. 

Вітаючи ліцеїстів, Валерій Коровій підкреслив: «Ви гордість не лише Вінниччини, а й усієї України. Ми живемо в неймовірний час – час  формування історії нової, модерної України. Саме так зароджуються нові традиції. Ми щиро пишаємося вами, вашими досягненнями та перемогами. І те, що ми маємо таких красивих, щирих, розумних дітей, яким Святий Миколай неодмінно принесе подарунки, переконує: в нашої країни – велике майбутнє», – підкреслив голова облдержадміністрації. 

Гості заходу були заворожені граціозними танцями учнів (менует, іспанський танець, вальс-прогулянка, блюз-пінг), які підготувала педагог-хореограф Наталія Кушнір. Гучними оплесками всі присутні дякували за чудову хореографію. 

Валерій Коровій подякував дітям та педагогам, а також висловив переконання, що Тульчинський ліцей повинен бути найкращим освітнім закладом не лише Вінниччини, а й України, але над цим треба добре всім попрацювати. 




Переглядів: 5669
Поширень: 0

Останні новини