Арсен Аваков передав поліцейським Вінниччини 14 нових автомобілів та презентував мотиваційну програму МВС

Основа мотиваційної програми  МВС – отримання власного житла на умовах пільгового фінансового лізингу.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сьогодні, 19 грудня, під час робочого візиту передав поліцейським Вінниччини 14 нових автомобілів Renauit Duster та презентував першу мотиваційну програму МВС для рятувальників та поліцейських.  

Вісім Renauit Duste отримали групи реагування патрульної поліції Жмеринського, Погребищенського, Немирівського, Хмільницького, Барського, Бершадського та Ямпільського районів. Ще три автомобілі передані поліцейським груп реагування патрульної поліції Тростянецького, Теплицького та Літинського підрозділів. Два Renailt Logan отримали дільничні офіцери поліції Вінницького районного відділу поліції.

Мікроавтобус Ford Transit Custom доставлятиме на місця вчинення правопорушень слідчо-оперативні групи новоствореного Київського відділення поліції.

Очільник МВС презентував поліцейським та рятувальникам Вінниччини перший мотиваційний пакет МВС.

«Підтриманий Кабінетом Міністрів та Верховною Радою, мотиваційний пакет складається з трьох ключових компонентів. Перший – підвищення заробітної плати для поліцейських та рятувальників в середньому на 30%. Другий - програми компенсації за орендоване житло. І основний компонент програми - отримання власного житла поліцейським після двох років служби на основі іпотеки до 20-річного пільгового фінансового лізингу з урахуванням повного погашення відсотків з боку міністерства та бонусного погашення до 40% лізингу», - розповів Арсен Аваков.

«Іпотека це той механізм, який дозволяє одразу після оформлення документів отримати житло, в якому ви будете жити. Умови отримання іпотеки – дуже вигідні», - сказав голова ДСНС Микола Чечоткін.

Голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що реформа повинна бути не тільки в системі служби поліцейських, а й в соціальному захисті: «Коли ці чинники йдуть один за одним, це дає змогу поліцейським працювати ефективніше, зменшить відтік кадрів».

За словами Арсена Аваков для поліцейських та рятувальників буде розроблено ще дві мотиваційні програми: «Друга мотиваційна програма буде стосуватися страхування поліцейських та рятувальників. Третя - професійного росту та підвищення компетенції». 

Міністр внутрішніх справ також нагородив 18 поліцейських та рятувальників Вінниччини відомчими відзнаками МВС.



Переглядів: 3339
Поширень: 0

Останні новини