До Дня святого Миколая діти, які потребують особливої соціальної уваги, отримали подарунки та солодощі

Традиційно, до Дня святого Миколая, маленькі вінничани, які найбільше потребують уваги, піклування та підтримки, отримують подарунки. 19 грудня у Палаці дітей та юнацтва їх привітали представники міської ради.

«День Святого Миколая найбільше чекаєте саме ви – дітки. Тож, вітаю вас з новорічними та різдвяними святами. Бажаю вам бути щасливими, енергійними, чемними, щоб ваші бажання втілювались в життя, щоб ви любили наше місто, радували дорослих своїми успіхами, творили гарні справи, ставали вчителями, лікарями, творчими людьми», – каже заступник міського голови Галина Якубович.

Дітки-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, окрім солодощів отримали матеріальну допомогу. Також хлопчикам та дівчаткам показали цікаву концертну програму.

Довідково:

На обліку служби у справах дітей перебуває 67 дітей-сиріт та 168 дітей, позбавлених батьківського піклування. З них 89% виховуються у сім’ях. Протягом 2018 року у м. Вінниці усиновлено 12 дітей, передано під опіку 19 дітей, створено 3 прийомні сім’ї, до яких на виховання та спільне проживання влаштовано 3 дитини, позбавлених батьківського піклування. На даний час здійснюються заходи щодо створення ще однієї прийомної сім’ї. У Вінниці створено дитячий будинок сімейного типу, до якого влаштовано 3 дитини, позбавлених батьківського піклування, віком від 15 до 18 років. 




Переглядів: 3831
Поширень: 1

Останні новини