На Вінниччині за вихідні сталася серія ДТП з потерпілими: подробиці

Нещодавно, 25 травня, в селі Василівка Ладижинської територіальної громади сталося зіткнення між автомобілями Renault Trafic та Mitsubishi Lancer. Внаслідок аварії 29-річний водій Mitsubishi отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до міської лікарні. 52-річний водій іншого автомобіля не постраждав.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Ще одна ДТП сталася цього ж дня неподалік села Бабин Іллінецького району. За попередніми даними слідства, 44-річний водій Toyota виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем ВАЗ, яким керував 35-річний мешканець Вінниці. Унаслідок аварії обидва водії та 16-річна пасажирка ВАЗ отримали травми та були госпіталізовані.

У всіх водіїв взято зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

Вчора, 26 травня, близько 21:30 у Вінниці 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем DAEWOO NEXIA по вул. Я. Гальчевського в напрямку вул. Маріупольська, наїхав на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. Унаслідок ДТП 18-річний вінничанин, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, з тілесними ушкодженнями був доставлений до лікарні. Водій автомобіля був тверезий.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася того ж дня близько 19:25 у Козятині. 20-річний водій ВАЗ-21099, мешканець Літинської територіальної громади, не впорався з керуванням та наїхав на 11-річну дівчинку, яка переїжджала нерегульований пішохідний перехід на велосипеді. Унаслідок ДТП дитина отримала травми та була госпіталізована. Водій був тверезий.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За цими фактами проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 391
Поширень: 0

Останні новини