Переваги салону еротичного масажу «Erotic Time» у Києві та види послуг для клієнтів

Еротичний масаж – це дуже приємна і корисна процедура, яка допомагає позбутися нервової напруги та досягти піку задоволення завдяки неймовірно ніжним і дуже чуттєвим дотикам та погладжуванням. У салоні «Erotic Time» працюють лише спеціально навчені дівчата з ідеальною фігурою, здатні викликати збудження у будь-якого чоловіка. Послугами закладу можуть користуватися не лише чоловіки, а й жінки. У переліку послуг салону є також спеціальна програма для пар, які хочуть додати пристрасті у стосунки та випробувати нові відчуття.

Які види еротичного масажу доступні гостям салону «Erotic Time» у Києві

Клієнтам закладу є багато видів інтимного масажу, серед яких можна вибрати відповідну програму відповідно до індивідуальних уподобань. Салон еротичного масажу «Erotic Time» користується популярністю у чоловіків і жінок, які люблять занурюватися в вир задоволення і відчувати релакс.

Найчастіше відвідувачі замовляють такі послуги:

Експрес Relax. При виборі цього варіанта слід враховувати, що масажні процедури тривають лише 30 хвилин. Дівчина виконує класичний чи інтимний масаж на вибір. Еротик STANDART. Оптимальний варіант для тих, хто хоче отримати від сеансу користь та задоволення. Процедура починається із загального оздоровлюючого масажу. Потім дівчина робить гостю боді масаж, виконуючи особливі прийоми для того, щоб чоловік досяг піку насолоди. Подвійний Relax. Програма для тих, хто хоче відчути на собі ніжний дотик відразу кількох дівчат. Перед сеансом клієнт може вибрати дівчат, які будуть приносити йому задоволення під час процедури. Час масажу може змінюватись від 30 до 90 хвилин. Програма для VIP-клієнтів. Цей вид масажу є унікальним, оскільки з гостя знімаються практично всі заборони. Він може вибирати одну або кількох дівчат для масажного сеансу, під час якого не забороняються поцілунки та дотики у відповідь до красунь. Якщо клієнт салону захоче щось особливе, то масажистки можуть вирушити з ним у душ, зробити незабутній стриптиз або ефектне піп-шоу. У подарунок від закладу в номер доставляється шампанське або віскі, щоб дозвілля було приємнішим, а відчуття гострішими. Масаж вдома. Якщо потрібен масаж для чоловіків на виїзд, його теж можна замовити в салоні «Erotic Time». Прекрасні дівчата приїжджають за вказаною клієнтом адресою та професійно роблять боді масаж та інші додаткові дії, які сплатив клієнт. Сексуальних послуг масажистки при цьому не надають.

Це лише деякі програми масажу із прайс-листа салону. З повним переліком послуг можна ознайомитись у спеціальному розділі на сайті закладу або дізнатися про них у менеджера по телефону.

Переваги та недоліки популярного київського масажного салону «Erotic Time»

Еротичний масаж у закладі «Erotic Time» виконують із особливою турботою та увагою. Чуттєві дотики молодих дівчат захоплюють багатьох відвідувачів, які хочуть повертатися в салон знову і знову, щоб ще раз випробувати фантастичне задоволення.

У закладу є ще багато переваг, до яких можна віднести:

Можливість вибрати масажну програму, що відповідає темпераменту гостя. Гості можуть заздалегідь планувати візит до закладу та бронювати зручний для них час 24/7. На сайті представлені реальні фотографії дівчат, тому кожен клієнт має можливість заздалегідь оцінити зовнішність та фігуру обраної масажистки. Заявки приймаються по телефону та на сайті в онлайн-форматі. Гостям гарантується повна конфіденційність. Зустрічі з іншими відвідувачами салону повністю виключено.

Недоліки у салону "Erotic Time" теж є. До них відносяться:

Обмеження на дотики та поцілунки у більшості програм. Необхідність додатково сплачувати за послуги, пов'язані з особливими уподобаннями гостей. Не завжди доступна послуга еротичного масажу вдома. Висока вартість тривалих процедур із кількома релаксаціями.

Як виконується еромасаж клієнтам масажного салону «Erotic Time»

Перед тим, як дівчина почне масаж, гостю необхідно прийняти душ. Все гігієнічне приладдя, рушники та капці йому надаються салоном. Після водних процедур порядок дій наступний:

Дівчина виконує прийоми, що відповідають програмі, сплаченій гостем. Якщо в програму входить звичайний класичний масаж, він виконується з особливою обережністю і терпінням, щоб клієнт зміг відчути розслаблення м'язів. Далі масажистка за допомогою дотиків викликає почуття збудження. Завершується сеанс повною релаксацією.

Завдяки талантам та досвіду масажисток салону відвідувачі завжди залишаються задоволеними наданими послугами. Якщо ви хочете поринути у світ чуттєвих відчуттів і досягти піку задоволення, насолоджуючись дотиками прекрасних молодих красунь, то обов'язково дзвоніть та записуйтесь на еротичний масаж! Зв'язатися з менеджером салону "Erotic Time" можна за номером +38 (068) 648-99-89.

Чекаємо на ваші дзвінки в будь-який час!


Переглядів: 366
Поширень: 0

Останні новини