За два тижні дев’ятеро вінничан скористалися послугами мобільного кейсу Прозорих офісів

Вінниця стала одним із перших міст в Україні де запровадили роботу мобільного робочого місця у Прозорих офісах. Вінничани, які не можуть самостійно прийти до Прозорого офісу за станом здоров’я, зокрема, через інвалідність, можуть викликати працівника додому. З початку липня новою послугою скористалося 9 вінничан. 

Для того, аби скористатися новою послугою та викликати працівників Прозорого офісу із мобільним кейсом додому потрібно зателефонувати до Центрів надання адміністративних послуг за номерами – 50- 83- 88 та 50-86-70. Спеціалісти в телефонному режимі уточнюють всю необхідну інформацію та визначають час у який буде зручно прийти до тієї чи іншої людини. 

«Місто закупило два робочих мобільних місця. Це невеликі валізи, які оснащені нетбуком, принтером, сканером з виходом в Інтернет. Цією послугою можуть скористатися ті люди, які не можуть за станом здоров’я прийти до Прозорого офісу і оформити документи на призначення адресної державної допомоги, житлової субсидії», - каже директор департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова.

Пенсіонерка Ніна Малішевська уже чотири роки не виходить з квартири. Питанням переоформлення субсидії жінка самостійно не могла б зайнятися. Тому, скористалася новою послугою Прозорого офісу.

«Я вже думала як привести до мами нотаріуса, аби підписати довіреність щоб я могла переоформити субсидію. Тож коли мамі повідомили про таку послугу ми вирішили нею скористатися. Така послуга дуже необхідна, це турбота про тих людей, які не можуть самостійно прийти до Прозорих офісів», - зазначила донька Ніни Малішевської, Тетяна Франко.  




Переглядів: 2357
Поширень: 0

Останні новини