Туроператор Join Up припиняє авіарейси з Вінниці до Анталії

У відповідь на ситуацію із частими затримками та переносами чартерних рейсів авіакомпаній на замовлення туроператора Join UP! компанія прийняла рішення скоротити польотну програму до Туреччини. Цей крок допоможе знизити навантаження на флот авіаперевізників, яке склалося через щільний графік перельотів, максимальне використання літаків у розпал туристичного сезону та відсутність вільних літаків у авіакомпаній для підмін у випадку збоїв у розкладі. Зменшення кількості рейсів дозволить вирівняти розклад авіакомпаній і попередити тривалі очікування та незручності для туристів.

Починаючи з 11 липня компанія поступово скоротить прямі перельоти до Туреччини з наступних міст: Київ, Вінниця, Рівне, Кривий Ріг, Херсон, Одеса та Харків. Загалом в період з 11 до 26 липня польотна програма до Туреччини скоротиться на 13 рейсів на тиждень. Туристи, які вилітали із Києва, вилетять на курорти іншими рейсами туроператора, у ті ж дати з того ж саме міста. Туристам із Харкова та Одеси запропонують найближчі доступні рейси у цих містах або рейси із інших міст.

Припинення польотної програми до Туреччини відбудеться з регіональних аеропортів Вінниці, Рівного, Кривого Рогу та Херсону. Ця інформація торкнеться 1010 туристів, рейси яких потрапили під скорочення (Вінниця - 249 людини, Кривий Ріг - 282 людини, Рівне – 115 людей, Херсон - 364 людини). Цим туристам компанія запропонує виліт найближчим до них рейсом з іншого міста або 100% повернення коштів.

«Ми щиро шкодуємо, що ми не виправдали очікування наших туристів, чиї рейси на відпочинок або додому затримуються. Щоб виправити ситуацію ми скорочуємо кількіть польотів і очікуємо, що це стабілізує розклад. Ми просимо вибачення у туристів та турагентів, які опинилися разом із нами у цій ситуації. Ми будемо працювати над тим, щоб повернути вашу довіру», – прокоментував Юрій Альба, генеральний директор Join UP!



Переглядів: 5074
Поширень: 1

Останні новини