Оперативники затримали в Києві зловмисника, який обікрав автомийку у Стрижавці (фото та відео)

Оперативники Вінниччини затримали в столиці 32-річного підозрюваного, який у Вінницькому районі обікрав мийку самообслуговування. Наразі стало відомо, що чоловік раніше неодноразово мав судимість. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Зловмисник утік до Києва одразу після скоєння злочину на своєму автомобілі. Встановлено, що перед крадіжкою чоловік розпитував працівника автомийки про наявність охорони та відеоспостереження на об’єкті. За скоєне йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Повідомлення про подію надійшло до поліції вранці 8 червня від працівника автомийки самообслуговування в смт Стрижавка. Відразу після вчинення злочину оперативники місцевої поліції почали встановлювати особу, причетну до злочину.

Камери відеоспостереження, встановлені на мийці, зафіксували момент крадіжки. Чоловік за допомогою викрутки зламав розрахунковий термінал і викрав понад 10 000 гривень.

Правоохоронці ідентифікували чоловіка та встановили автомобіль, на якому він пересувався.

9 червня 32-річного зловмисника, якого лише у квітні цього року визнали винним у вчиненні крадіжки й призначили умовне покарання, затримали в Києві.

Раніше неодноразово судимому за майнові злочини затриманому, слідчі Відділу поліції № 3 Вінницького райуправління повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику, який до обрання запобіжного заходу перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання, загрожує до 8 років позбавлення волі.

Він також перевіряється на причетність до інших майнових злочинів в регіоні.



Переглядів: 313
Поширень: 0

Останні новини