У Вінниці затримали розповсюджувача наркотиків: що йому загрожує

Вчора, 10 червня, під час дії комендантської години працівники поліції зупинили на проспекті Юності 31-річного вінничанина. Чоловік переносив 21 дозу PVP-солі, яку він мав на меті збути. За вчинення даного злочину йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

"Відразу після затримання за місцем проживання зловмисника слідчі провели невідкладні слідчі дії. У його квартирі виявили ще 6 розфасованих зіп-пакетів із забороненою речовиною", - повідомляє начальник Відділення поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Тарас Калачик.

Раніше судимому за аналогічний злочин вінничанину, слідчі Відділення поліції №1 Вінницького районного управління поліції повідомило про підозру та скерували до суду клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Вінницька окружна прокуратура.

За вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.



Переглядів: 325
Поширень: 0

Останні новини