З початку року за сприяння служби зайнятості 20 АТОвців з Вінниччини організували власну справу

З початку року на Вінниччині 20 демобілізованих учасників АТО організували власну справу за сприяння служби зайнятості. Серед них Дмитро Шібутов, який після демобілізації відкрив власну справу та реалізовує продукцію, що випускається на спільному німецько-українському підприємстві по виробництву лакофарбової продукції «Feidal Україна».

«Проаналізувавши ринок, я зрозумів, що існує попит на якісні та порівняно недорогі фарби. Тому й вирішив стати представником виробника якісних фарб, шпаклівок та ґрунтовок, які виробляються в Україні за німецькими стандартами. Моя робота - це не тільки професійні консультації з приводу якості, технології застосування та продажу готової продукції, але й можливість приготувати замовнику фарбу, яка нараховує біля тисячі відтінків кольорової гами на спеціальному обладнанні», - розповідає Дмитро.

Після демобілізації Дмитро Шібутов звернувся до Лівобережного міжрайонного центру зайнятості м. Вінниці за допомогою у пошуку роботи. Там дізнався про можливість отримати виплату допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності. Фахівці центру допомогли з навчанням основам бізнесу, з розробкою бізнес-плану, провели індивідуальні консультації щодо вибору сфери професійної діяльності.

Зараз підприємець орендує торгове місце в будівельно-господарському гіпермаркеті «Епіцентр К». Він переконаний, що широкий асортимент товару, доступна цінова політика та орієнтація на потреби клієнта – це запорука успішного бізнесу.

Довідково: за 6 місяців 2018 року більше 60 безробітних осіб започаткували власну справу за сприяння Вінницької обласної служби зайнятості шляхом отримання виплати допомоги по безробіттю одноразово, з них – 20 учасників АТО.

З початку проведення АТО 176 військовослужбовців скористались можливістю відкрити власну справу за сприяння Вінницької обласної служби зайнятості.



Переглядів: 1896
Поширень: 0

Останні новини