В Тульчині відкрили оновлений сервісний центр МВС

27 грудня у Тульчині Вінницької області відкрили оновлений сервісний центр Міністерства внутрішніх справ України, який працюватиме за адресою: м. Тульчин, вулиця Леонтовича, 55 А.

Під час відкриття начальник регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області Євген Іщук зазначив - «оновлення, осучаснення, уніфікація» – саме такими принципами керуються нині фахівці сервісних центрів та підрозділів правоохоронної системи України, адже запровадження новітніх технологій у повсякденній роботі не лише сприяє оптимізації виконання службових завдань, а й, в першу чергу – спрямоване на поліпшення сервісу для громадян, підвищення якості послуг, що надаються населенню. 

Новий центр обладнаний електронною чергою, електронним інформаційним боксом, планшетом для оцінки якості надання послуг та веб-камерою, за допомогою якої на сайті Головного сервісного центру МВС в режимі-онлайн можна переглянути процес обслуговування та завантаженість центру. Тут громадяни можуть отримати послуги з реєстрації/перереєстрації транспортних засобів, здійснити заміну посвідчення водія, отримати перше водійське посвідчення, замовити довідку про відсутність судимостей.

На території адміністративної будівлі є якісний автомайданчик для проведення експертного огляду транспортних засобів.

Графік роботи: вівторок-п’ятниця 09:00-18:00,субота 09:00-16:45 без обідньої перерви. Неділя та понеділок – вихідні дні.




Переглядів: 29165
Поширень: 22

Останні новини