Сотні дітей Вінниччини отримали до свят приємні та потрібні подарунки від команди «Я допомагаю дітям та «Соціальної Справедливості»

Діти – це майбутнє країни. Сьогодні багато хто про це говорить, але мало хто реально дбає про дітей. Особливо це стосується тих дітей, з якими несправедливо повелася доля – дітей-сиріт чи дітей з особливими потребами. Чомусь дуже часто держава та суспільство забувають про них. А їм, сьогодні, як нікому іншому потрібна увага, підтримка, турбота та надійне, дружнє «плече».

Розуміючи це, партія «Соціальна Справедливість» приділяє особливу увагу питанням захисту дитинства. Нещодавно активісти партії привітали сотні дітей нашої області з новорічними святами, подарувавши їм подарунок.

Наприкінці грудня актив Гайсинського осередку партії «Соціальна Справедливість» відвідали спеціальну загальноосвітню школу-інтернат для дітей сиріт з у смт. Ситківці Немирівського району. Також до інтернату завітала команда   «Я допомагаю дітям». Цей заклад є особливим, адже команда «Я допомагаю дітям» відвідує заклад вже три роки поспіль. Цей рік був особливий, вони працювали в “Небесній канцелярії” і виконали 117 бажань у ролі Святого Миколая. Ця акція була надзвичайно трудомісткою, вони готувалися до неї півтора місяці.  Наразі у цій школі навчаються 117 діток різного віку. Команда «Я допомагаю дітям». організували справжнє свято, підготувавши цілу виставу, яка надовго залишиться в їхній пам’яті. Спеціально для цього запросили аніматорів. Вихованці закладу активно розважалися: брали участь у конкурсах та естафетах, співали, танцювали – словом, веселилися на повну. За гарною новорічною традицією від «Соціальної справедливості» діти отримали подарунок, 40 дюймовий телевізор з функцією Smart TV. Це дуже потрібна у навчанні річ, за допомогою якої вихованці інтернату зможуть навчатись, краще засвоювати нову інформацію, а також переглядати свою улюблені мультфільми та передачі. Окрім того, від імені команди «Я допомагаю дітям» хотілось би виразити вдячність друзям та партнерам, а саме: Вінницькому Апеляційному суду, Кав’ярні «Весна», автоклубам «Drive-2», «Гараж 1130», «PitBull Vinnitsa», компанії «Infopulse Україна», Ігореві Чірка та «Шаленій Лабораторії», постійному Миколайчику та Діду Морозу Надії Васильєвій та агентствам нерухомості «Благоустрій» та «Експерт».

Також, активісти «Соціальної Справедливості» завітали до вінницького дитячого будинку «Гніздечко», у якому навчаються 115 дітей. Керівник обласного осередку партії Костянтин Нагірняк привітав дітей і керівний склад інтернату з прийдешнім Новим роком і побажав дітям гарно навчатись і слухати вихователів. Малечу потішили святковою виставою та солодкими подарунками.

У партії «Соціальна Справедливість» одним із пріоритетних напрямків розвитку є освіта. Розуміючи вважливість якості навчання українських дітей та необхідність використання у навчальному процесі новітніх технологій, Іллінецький осередок партії привітав з новорічними святами учнів місцевої «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – гімназії №2», подарувавши навчальному закладу мультимедійний проектор. Тепер учні гімназії, де навчається 835 дітей, за допомогою проектора зможуть наочно вивчати матеріал, грати в розвиваючі чи ділові ігри, проводити тренінги та презентації. Від цього навчання стане тільки цікавішим, а нові знання засвоюватимуться швидше.

Як розповіли у «Соціальній Справедливості», подібні святкування нового року відбулися не лише на Вінниччині, а й в усіх інших регіонах: Херсонській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Черкаській, Київський областях, де діють осередки «Соціальної Справедливості». Це була загальнонаціональна партійна ініціатива. «Шкода, що сьогодні в Україні дуже багато дітей-сиріт, дітей з особливими потребами, життя яких потребує додаткової уваги. Так, держава пропонує їм певний мінімум підтримки. Але на цьому все. Ці дітки дуже часто лишаються поза увагою суспільства. Ми переконані – так не повинно бути. Позиція нашої партії досить проста – діти це майбутнє нації, наша надія. І ми повинні робити максимум, аби вони були щасливими. Саме в такому напрямку працює «Соціальна Справедливість». Ми привітали тисячі українських дітей, організували для них вистави, подарували подарунки. І будьте певні, наша партія не відступатиме від своїх принципів і постійно підтримуватиме українських дітей», - розповіла лідер «Соціальної Справедливості» Алла Шлапак


Переглядів: 4888
Поширень: 4

Останні новини