Більше не будемо питати дозволу ні у Москви, ні у Путіна, - Порошенко

Президент Петро Порошенко наголошує, що Україна визначила свої пріоритету у стратегічному розвитку і проведенні реформ та втілює їх у життя, попри численні спроби звести нашу державу з обраного шляху. Про це Петро Порошенко сказав на Житомирщині під час спілкування з мешканцями Станишівської об‘єднаної територіальної громади.

Президент нагадав в яких складних умовах відбувалося створення нової української армії і сьогодні у Збройних Силах молоде покоління вмотивованих, патріотичних і професійних військових. «Вони не просто нагодовані, одягнуті в нову форму, озброєні, навчені. Вони мають величезну мотивацію - бо вони боронять рідну землю. І я пишаюся тим, що саме церква і саме армія зараз користуються найбільшою довірою українського народу», - додав він.

«А казали, що в нас нічого не вийде. В 2014 році хто був волонтером чи добровольцем добре пам’ятають - всі були оточені зрадофілами, які казали що не те робимо, не так робимо, армію не так будуємо. І де вони зараз? Бо вони не вірили. А ми будували і робили свою справу», - зауважив Президент.

За його словами, так само відбувалося і підписанням Угоди про асоціацію з ЄС, поглибленою та всеохоплюючою зоною вільної торгівлі з ЄС. Однак всі негативні прогнози не справдились.

«Не буде ні в кого Україна питати дозволу, крім власного народу. І більше не будемо питати дозволу ні у Москви, ні у Путіна. Все - закінчився час Російської імперії. І закінчився зараз. Це ми його закінчили. Позбавили Україну колоніального статусу», - особливо підкреслив Петро Порошенко.



Переглядів: 2003
Поширень: 1

Останні новини